Jak podzielić się prywatnym projektem z innymi użytkownikami

Ta funkcja przyda Ci się, jeśli nie chcesz upubliczniać swojego projektu, ale chcesz dać do niego dostęp wybranym osobom. Zobacz, jak to zrobić.

Krok 1

W zakładce Moje zasoby:

Znajdź projekt, który chcesz udostępnić. Kliknij trzy kropki po prawej stronie i wybierz opcję Udostępnij.

W kreatorze projektów: 

Najedź na strzałkę na przycisku Opublikuj i wybierz opcję Udostępnij prywatnie.

Krok 2

Wpisz mejl osoby, której chcesz udostępnić projekt, lub skopiuj link i prześlij go wybranej osobie. Wybierz też, jakie uprawnienia chcesz nadać.

Krok 3

Osoba, która otrzymuje mejla, w jego treści znajdzie przycisk Otwórz projekt.

Projekt zapisuje się w katalogu Udostępnione dla mnie.